כיסוני בצק במילוי סינייה

כיסוני בצק עלים במילוי סנייה

כיסוני בצק במילוי סינייה

על ידי 1 ביוני 2014

מחפשים מנה ראשונה מרשימה? כיסוני בצק עלים במילוי בשר בסגנון סנייה - זו מנה ראשונה מושלמת ויפיפייה. סינייה זו תערובת בשר מתובלת במיוחד עם תוספות וטחינה. במקור היא נעשיית כמעיין פשטידת בשר - אבל אנחנו אימצנו את התערובת לטובת מילוי כיסוני בצק העלים שלנו ויחד עם הזלפות של טחינה - מדובר במעדן שניתן להגיש כמנה ראשונה בכל ארוחה.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • כמות : לפחות 10 מנות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מסדרים את כיסני הבצק על נייר אפיה - ואופים על פי הוראות ההכנה (בד"כ 30 דקות ב190 מעלות בתנור)
  • בינתיים מכינים את המלית:
  • קוצצים את הבצל.
  • קוצצים גס את הפטריות.
  • קוצצים את העגבניה.
  • מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה.
  • מוסיפים את הבצל בקמות ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך ערבוב עד שהפטריות משחימות לחלוטין.
  • מוסיפים את העגבניה הקצוצה ומטגנים תוך ערבוב עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את הבשר הטחון - מטגנים ומערבבים עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים את התבלינים והכוסברה הקצוצה.
  • מטגנים תוך ערבוב את כל התערובת עוד 3-4 דקות ומורידים מהאש.
  • כשכיסוני הבצק מוכנים - מוציאים בעדינות את ה"כיפה" ושומרים אותה בצד.
  • ניתן לעצור כאן - ולהמשיך רגע לפני ההגשה (לדתיים ושומרי מסורית - מומלץ לשמור את תערובת הבשר בסיר על הפלטה עד להגשה - אך לא ישירות עליה - כדי שישאר חם אך לא יישרף)
  • מכינים טחינה טובה - מומלץ לפי המתכון כאן.
  • ממלאים בנדיבות את כיסוני הבצק בתערובת הבשר.
  • יוצקים בנדיבות טחינה.

זהו! מוכן!

מי שלא מתחבר לטחינה - יכול להגיש עם רוטב פטריות.

הדפסה

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף