צ'יפס שום בתנור

מאת אסף כהן
צ'יפס שום בתנור

צ'יפס שום בתנור

על ידי 27 בפברואר 2017

צ'יפס שום הוא הצ'יפס הכי טעים שאכלתם בחיים - ועכשיו בגרסת התנור למי שלא מתלהב מטיגונים. צ'יפס שום בתנור הוא פריך מבחוץ, רך מבפנים וכמובן מלא טעמי שום שהופכים את הצ'יפס לחגיגה של ממש.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות במצב טורבו.
  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפס בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את השום הגבישי, המלח ושמן הזית.
  • מערבבים היטב בידיים.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה - בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ל20 דק'.
  • אחרי 20 דק' מוציאים, הופכים את הצ'יפסים בעזרת מרית או מלקחיים.
  • מחזירים לתנור לעוד 10-15 דק' עד להשחמה של הצ'יפס בקצוות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: