מתכונים קלים מתכונים שונים צ'יפס שום בתנור

צ'יפס שום בתנור

מאת אסף כהן
צ'יפס שום בתנור

צ'יפס שום בתנור

על ידי 27 בפברואר 2017

צ'יפס שום הוא הצ'יפס הכי טעים שאכלתם בחיים - ועכשיו בגרסת התנור למי שלא מתלהב מטיגונים. צ'יפס שום בתנור הוא פריך מבחוץ, רך מבפנים וכמובן מלא טעמי שום שהופכים את הצ'יפס לחגיגה של ממש.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות במצב טורבו.
  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפס בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה את השום הגבישי, המלח ושמן הזית.
  • מערבבים היטב בידיים.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה - בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ל20 דק'.
  • אחרי 20 דק' מוציאים, הופכים את הצ'יפסים בעזרת מרית או מלקחיים.
  • מחזירים לתנור לעוד 10-15 דק' עד להשחמה של הצ'יפס בקצוות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: