5אלף
הדפסה
צ'יפס שום בתנור
צ'יפס שום הוא הצ'יפס הכי טעים שאכלתם בחיים - ועכשיו בגרסת התנור למי שלא מתלהב מטיגונים. צ'יפס שום בתנור הוא פריך מבחוץ, רך מבפנים וכמובן מלא טעמי שום שהופכים את הצ'יפס לחגיגה של ממש.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 35 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4. עדיף אדומים.
- שום גבישי - כף גדושה
- מלח - לפי הטעם
- שמן זית - שמינית כוס
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות במצב טורבו.
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפס בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה את השום הגבישי, המלח ושמן הזית.
- מערבבים היטב בידיים.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה - בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ל20 דק'.
- אחרי 20 דק' מוציאים, הופכים את הצ'יפסים בעזרת מרית או מלקחיים.
- מחזירים לתנור לעוד 10-15 דק' עד להשחמה של הצ'יפס בקצוות.
זהו! מוכן!