3.6אלף 
הדפסה
פלפל קלוי בתנור
בד"כ מכינים פלפל קלוי על אש גלויה על הגז. עסק שמפיץ ריחות לא נעימים של שרוף. אז הנה הדרך לעשות פלפל קלוי בתנור.
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
הוראות הכנה
- מורחים את הפלפל בשמן זית.
- מכניסים לתנור שמכוון על רגיל עליון בחום של 230 ל7 דקות עד להשחרה של הפלפל.
- הופכים את הפלפל וממשיכים לבשל עוד 7 דקות להשחרת הצד השני.
- מוציאים בזהירות.
- מכניסים לשקית או קופסא אטומה ל25 דקות - מה שיקל על פעולת הקילוף.
- מוציאים את הפלפל הקלוי מהשקית ומקלפים בקלות את הקליפה.
זהו! מוכן.