בוקה גרני

בוקה גרני (מקור צילום: ויקיפדיה)

בוקה גרני

על ידי 16 באפריל 2012

בוקה גרני הינו צרור עשבי תיבול המשמש להכנת צירים. פשוט לוקחים את כל המרכיבים וקושרים אותם בחוט בישול מיוחד או בקופסת בישול המיועדת לעשבי תיבול. את הבוקה גרני אוגדים יחד מכיוון שבסוף הבישול מוציאים אותו החוצה וזורקים.

 

מרכיבים



הוראות הכנה

קושרים הכל יחד עם חוט שפאגאט, או עם עלה הכרישה, או שמכניסים הכל לתיבת תיבול ייעודית - וזהו.

 

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף