4.8אלף
הדפסה
רוטב שמנת תרד ולימון לפסטה
רוטב כייפי, מרענן וטעים של שמנת ותרד קצוץ עם טיפל'ה לימון שיושב נהדר על פסטות רחבות, רביולי, טורטליני, פטו'ציני ועוד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- מדליוני תרד - 200 גרם מהקפואים בסופר
- שמנת לבישול - 500 מ''ל
- בצל - אחד קטן
- חמאה - 30 גרם
- מיץ לימון - 2 כפות
- שום כתוש - 3 שיניים
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- קמח - כף
- שמן זית - כף
הוראות הכנה
- שמים את התרד 3 דקות במיקרוגל עד שהוא מפשיר יפה.
- קוצצים את הבצל.
- מחממים את החמאה במחבת גדולה עם כף שמן זית.
- כשהחמאה נמסה והתחממה - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט עד שהקמח משחים.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים תוך כדי שמגרדים את קרקעית המחבת עם כף עץ.
- כשהשמנת מבעבעת - מוסיפים את התרד ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.
- מביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ונותנים להכל להתבשל על בעבוע קל למשל 10 דקות.
זהו! מוכן!