מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב שמן זית וברוקולי פיקנטי לפסטה

רוטב שמן זית וברוקולי פיקנטי לפסטה

מאת אסף כהן
פפרדלה ברוטב שמן זית ברוקולי ולימון

רוטב שמן זית וברוקולי פיקנטי לפסטה

על ידי 7 בספטמבר 2015

רוטב עדין וטעים במיוחד של שמן זית, ברוקולי ותבלינים פיקנטיים שישבו לכם היטב על כל פסטה רחבה כמו פפרדלה, פטוצ'יני ועוד. הרוטב קל מאוד להכנה, רענן וטעים.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממלאים סיר קטן במים עף כף מיץ לימון ומביאים לרתיחה.
  • כשהמים רותחים מוסיפים את הברוקולי ומביאים לרתיחה שניה.
  • מסננים את הברוקולי מהמים ונותנים לו להתקרר.
  • מורידים לברוקולי את הגבעולים העבים ומשאירים רק את הפרחים.
  • כותשים את הפלפל הסודני.
  • מכינים את הפסטה - ורגע לפני שהיא מוכנה ממשיכים להכין את הרוטב
  • מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את גרגרי החרדל, הפלפל הסודני (או הצ'ילי) המלח והפלפל.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי וכף לימון ומערבבים.
  • מוסיפים את הפסטה (מסוננת ממים) ומקפיצים עד שהכל מעורבב היטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: