מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב פלפלים

רוטב פלפלים

מאת אסף כהן

רוטב פלפלים

על ידי 4 בפברואר 2013

רוטב פלפלים סמיך ונהדר כמצע לבשרים ועופות - הולך נהדר עם בורקסים מסוגים שונים, בשרים במעטפות בצק ועוד ועוד ועוד. קל להכנה - ומוסיף לכל מנה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הפלפלים האדום, הצהוב והירוק לקוביות קטנות.
  • קוצצים את הבצל קטן.
  • ממיסים את החמאה במחבת.
  • מטגנים את הפלפלים, הבצל והשום עד שהם מתרככים.
  • מוסיפים את התבלינים והפלפל החריף.
  • ממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את הקמח - מערבבים ומטגנים עוד קצת.
  • מוסיפים מים לכיסוי (לא להציף!) ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש בינונית קטנה (שיהיה בעבוע) לפחות 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם - עד הסמכה. אם הרוטב מסמיך מדי לפני סוף הזמן - מוסיפים טיפונת מים.

זהו! מוכן.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: