5.1אלף 
הדפסה
רוטב פטריות ועגבניות
רוטב עגבניות ופטריות הוא שדרוג לרוטב העגבניות המסורתי לפסטה. הפטריות מוסיפות נפח חדש למנה ומשתלבות נהדר עם העגבניות. מומלץ לכל מי שרוצה לגוון את רוטב העגבניות שלו.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- קוביות עגבניות משומרות - 400 גרם
- רסק עגבניות - 50 גרם
- פטריות - 150 גרם
- בצל - 1 קטן
- שום כתוש - 2 שיניים
- תערובת תבלינים איטלקית - כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים - חצי כוס
- שמן זית - 2 כפות
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל.
- חותכים את הפטריות לקוביות גסות.
- מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומכניסים את הבצל.
- מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב ומוסיפים את השום.
- מקפיצים עוד כדקה ומוסיפים את הפטריות.
- מטגנים הכל יחד 3 דקות תוך ערבוב.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, הרסק והמים.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עוד 10 דקות.
זהו! מוכן!
להגיש עם פסטה מאיכות טובה או פסטה תוצרת בית.