מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב פטריות ועגבניות

רוטב פטריות ועגבניות

מאת אסף כהן
פסטה ברוטב עגבניות ופטריות

רוטב פטריות ועגבניות

על ידי 24 בדצמבר 2013

רוטב עגבניות ופטריות הוא שדרוג לרוטב העגבניות המסורתי לפסטה. הפטריות מוסיפות נפח חדש למנה ומשתלבות נהדר עם העגבניות. מומלץ לכל מי שרוצה לגוון את רוטב העגבניות שלו.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • חותכים את הפטריות לקוביות גסות.
  • מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומכניסים את הבצל.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב ומוסיפים את השום.
  • מקפיצים עוד כדקה ומוסיפים את הפטריות.
  • מטגנים הכל יחד 3 דקות תוך ערבוב.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, הרסק והמים.
  • מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית - נמוכה ומבשלים עוד 10 דקות.

זהו! מוכן!

להגיש עם פסטה מאיכות טובה או פסטה תוצרת בית.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: