מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב עגבניות שרי פיקנטי

רוטב עגבניות שרי פיקנטי

מאת אסף כהן
פנה ברוטב עגבניות שרי פיקנטי

רוטב עגבניות שרי פיקנטי

על ידי 30 במרץ 2016

רוטב עגבניות שרי פיקנטי הוא רוטב עדין במיוחד מצד אחד - ועוקץ בפיקנטיות מצד שני והתוצאה היא אחד הרטבים הכי טעימים שיש לפסטה. רוטב עגבניות שרי פיקנטי עם הרבה שום, צ'ילי גרוס ושמן זית טוב יעשו שמח לפסטה שלכם.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

מומלץ לשים את הפסטה כבר לבישול - תהליך הכנת הרוטב הוא קצר יחסית.

  • חותכים את עגבניות השרי לרבעים (איך חותכים עגבניות שרי במהירות? לחצו כאן)
  • מחממים שכבה של שמן זית במחבת גדולה (לפחות 2 מ"מ גובה)
  • כשהשמן חם מוסיפים את העגבניות החתוכות ומטגנים דקה וחצי.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים.
  • מוסיפים קורט סוכר, את הצ'ילי הגרוס (מומלץ בנדיבות!), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • ממשיכים לבשל תוך ערבוב עוד 3 דקות - עד שהעגבניות מתרככות ממש.
  • מוסיפים 10 גרם חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי.
  • מוסיפים את הפסטה המוכנה (כמובן ללא המים).
  • מוסיפים את הבזיליקום היבש.
  • מערבבים בעדינות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: