5.4אלף 
הדפסה
רוטב סלסה רוזה ועגבניות שרי
ניוקי אוהב רטבי שמנת - אבל לפעמים זה יכול לשעמם. אז לקחנו את הסלסה רוזה הקלאסי ושדרגנו אותו עם עגבניות שרי מתוקות וקיבלנו רוטב פשוט מושלם שיושב נפלא על ניוקי. סלסה רוזה עם עגבניות שרי הוא רוטב עשיר, יפה וטעים במיוחד שיעשה לניוקי שלכם רק טוב.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שמנת לבישול - 15% - 500 מ''ל.
- עגבניות שרי - 10 - 12
- רסק עגבניות - 100 גרם
- בצל - אחד בינוני - קטן
- שום כתוש - 2 שיניים
- אורגנו - כפית
- בזיליקום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- סוכר - קורט
- חמאה - 30 גרם
- שמן זית - כף
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל קטן קטן קטן.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים (איך חותכים עגבניות שרי במהירות? לחצו כאן)
- ממיסים את החמאה במחבת גדולה עם כף שמן.
- כשהחמאה נמסה - מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
- מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים תוך ערבוב 4-5 דקות עד שהן מתרככות.
- מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את השמנת ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות.
- מביאים לרתיחה, מורידים את האש לבעבוע קל ומבשלים 5 דקות.
- בינתיים מכינים את הניוקי.
- כשהניוקי מוכן - מסננים אותו מהמים ישר לרוטב.
- מערבבים בעדינות את הניוקי ברוטב.
זהו! מוכן!