רוטב סויה מתוקה

רוטב סויה מתוקה הוא רוטב אסייתי שמיועד לתיבול של מאכלים יפנים כמו סושי, גיוזות, סלטים אסייתים ועוד. הוא קל להכנה, מאוד מאוד טעים ומומלץ להכנה בכל פעם שבא לכם ערב בסגנון אסייתי.
המתכון באדיבות השף תמיר לרמן מחברת מינג-לינג.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 4 דקות
מרכיבים
- סוכר - 2 כפות
- רוטב סויה - 3 כפות
- רוטב סויה כהה - 3 כפות (ניתן להשיג בכל סופר)
- מים - חצי כוס
- שמן שומשום - כפית
הוראות הכנה
- מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן.
- מדליקים אש חזקה ומערבבים טוב טוב עד לרתיחה.
- מכבים את האש ושמים בצד להתקררות.
זהו! מוכן!