מתכונים קלים רטבים ומטבלים רוטב טרטר עוקץ

רוטב טרטר עוקץ

מאת אסף כהן
רוטב טרטר

רוטב טרטר עוקץ

על ידי 22 במאי 2013

רוטב טרטר הוא רוטב מעולה לשימוש כמטבל לירקות, דגים, שניצלים ועוד. השימוש העיקרי של רוטב טרטר הוא כליווי לפיש אנד צ'יפס המסורתי. הוא מהיר להכנה וטעים מאוד. ברוטב הזה השתמשתי בפלפל צ'ומה על מנת לתת לרוטב עקיצה פיקנטית - והשילוב יצא מעולה ומומלץ.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • כמות : כוס וחצי
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל ושמים בקערה.
  • סוחטים היטב היטב את הצלפים בידים שיצא מהם כל המיץ. קוצצים היטב (אני משתמש בבלנדר קטן) ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: