5.3אלף 
הדפסה
רוטב טרטר עוקץ
רוטב טרטר הוא רוטב מעולה לשימוש כמטבל לירקות, דגים, שניצלים ועוד. השימוש העיקרי של רוטב טרטר הוא כליווי לפיש אנד צ'יפס המסורתי. הוא מהיר להכנה וטעים מאוד. ברוטב הזה השתמשתי בפלפל צ'ומה על מנת לתת לרוטב עקיצה פיקנטית - והשילוב יצא מעולה ומומלץ.
- זמן הכנה : 10 דקות
- כמות : כוס וחצי
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- מיונז - כוס וחצי
- צלפים - 3 כפות
- בצל - חצי
- צ'ילי גרוס - חצי כפית
- פלפל צ'ומה - כפית שטוחה
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל ושמים בקערה.
- סוחטים היטב היטב את הצלפים בידים שיצא מהם כל המיץ. קוצצים היטב (אני משתמש בבלנדר קטן) ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להגשה.
זהו! מוכן!