7.2אלף
הדפסה
רוטב חמוץ מתוק
רוטב חמוץ מתוק הוא אחד הרטבים הפופולרים בישראל, אז הנה רוטב חמוץ מתוק ביתי, טעים וקליל. מומלץ לשימוש במנות אסייתיות, כדיפ לנאצ'וס ועוד ועוד.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חומץ - 4 כפות
- סוכר חום - 2 וחצי כפות
- קטשופ - 3 כפות
- צ'ילי מתוק - 2 כפות
- סוכר לבן - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - חצי כפית
- מים פושרים - כוס
- קורנפלור - כף גדושה
הוראות הכנה
- ממיסים את הקורנפלור במים הפושרים עד שהם הופכים לתמיסה לבנה.
- שמים בסיר קטן את כל המרכיבים פרט למים והקורנפלור.
- מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
- מוסיפים את המים עם הקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם כ15 דקות עד להסמכה.
זהו! מוכן!
כשהרוטב מתקרר הוא מסמיך יותר - חימום קל יחזיר אותו לקדמותו.