6.9אלף
הדפסה
קוסקוס ברוטב אדום עם חומוס
קוסקוס זה טעים. אבל הרבה יותר טעים כשהוא מגיע עם הרוטב הנכון. רוטב אדום עם גרגרי חומוס זה בדיוק מה שאתם צריכים בשביל לרענן את הקוסקוס שלכם. אז את הקוסקוס תכינו איך שבא לכם (מסולת או משקית) ואליו תצרפו את הרוטב האדום שאני מציע לכם פה בסגנון מזרחי ומאוד דומיננטי. קוסקוס ברוטב אדום עם גרגרי חומוס הוא חזק, טעים, הולך מצוין עם עוף, ומעולה גם כמנה מאוד משביעה בפני עצמה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- עגבניות מרוסקות - 600 גרם
- פפריקה מרוקאית - שלושת רבעי כף
- גרגרי חומוס - כוס וחצי מהקפואים שקונים בסופר
- אבקת שום - חצי כפית
- כפון - חצי כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- מים - כוס וחצי
- שמן זית - 2 כפות
הוראות הכנה
- מחממים את השמן בסיר קטן.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומטגנים 2-3 דקות.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את החומוס הקפוא ומביאים שוב לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור עוד 10 דקות.
זהו! מוכן!
יוצקים מהרוטב על הקוסקוס עם ודואגים שבכל מנה יהיו הרבה גרגרי חומוס