3.9אלף 
הדפסה
פסטה עם חזה עוף, קישואים גמבה ושמן זית
רוטב טעים נורא ופשוט נורא לפסטה בחזה עוף ושמן זית - מוקפצים עם פלפל אדום וקישואי זוקיני פריכים. מתכון מהיר וטעים בצורה יוצאת דופן לארוחת פסטה משובחת.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1
- זוקיני - (קישואים בצבע ירוק עז) 2
- פלפל אדום - 1
- צ'ילי גרוס - כף שטוחה
- אורגנו טרי - כף קצוצה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שיני שום - 2
- שמן זית - 4-5 כפות
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות של ס"מ על ס"מ.
- חותכים את הזוקיני לחצאי עיגולים ברוחב חצי ס"מ.
- חותכים גס את הפלפל האדום.
- קוצצים את האורגנו (אפשר להשאיר כמה עלים שלמים לקישוט).
- מתחילים לבשל את הפסטה (עדיף פסטות קצרות כמו פנה, או ביסלי).
- מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
- כשהשמן חם - מוסיפים את הצ'ילי הגרוס וחצי מהאורגנו הקצוץ ומטגנים כמה שניות עד שהצבע מתחיל לצאת וצובע את השמן.
- מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הזוקיני ומקפיצים דקה.
- מועכים בעזרת להב הסכין את שיני השום ומוסיפים אותם כמו שהם למחבת ומקפיצים.
- מוסיפים את חזה העוף - ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מטגנים ומקפיצים עד שחזה העוף לבן ומוכן (2-3 דקות - לא יותר שלא יתייבש)
- כשהפסטה מוכנה - מסננים אותה ושוטפים אותה - שופכים עליה את כל הרוטב ומערבבים.
זהו! מוכן!
רצוי להגיש מיד חם מהמחבת והסירים.