מתכונים קלים רטבים ומטבלים פסטה עם חזה עוף, קישואים גמבה ושמן זית

פסטה עם חזה עוף, קישואים גמבה ושמן זית

מאת אסף כהן
פסטה בחזה עוף, זוקיני, פלפל אדום ושמן זית

פסטה עם חזה עוף, קישואים גמבה ושמן זית

על ידי 28 באפריל 2013

רוטב טעים נורא ופשוט נורא לפסטה בחזה עוף ושמן זית - מוקפצים עם פלפל אדום וקישואי זוקיני פריכים. מתכון מהיר וטעים בצורה יוצאת דופן לארוחת פסטה משובחת.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות של ס"מ על ס"מ.
  • חותכים את הזוקיני לחצאי עיגולים ברוחב חצי ס"מ.
  • חותכים גס את הפלפל האדום.
  • קוצצים את האורגנו (אפשר להשאיר כמה עלים שלמים לקישוט).
  • מתחילים לבשל את הפסטה (עדיף פסטות קצרות כמו פנה, או ביסלי).
  • מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם - מוסיפים את הצ'ילי הגרוס וחצי מהאורגנו הקצוץ ומטגנים כמה שניות עד שהצבע מתחיל לצאת וצובע את השמן.
  • מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מתחילים להתרכך.
  • מוסיפים את הזוקיני ומקפיצים דקה.
  • מועכים בעזרת להב הסכין את שיני השום ומוסיפים אותם כמו שהם למחבת ומקפיצים.
  • מוסיפים את חזה העוף - ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  • מטגנים ומקפיצים עד שחזה העוף לבן ומוכן (2-3 דקות - לא יותר שלא יתייבש)
  • כשהפסטה מוכנה - מסננים אותה ושוטפים אותה - שופכים עליה את כל הרוטב ומערבבים.

זהו! מוכן!

רצוי להגיש מיד חם מהמחבת והסירים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: