מתכונים קלים רטבים ומטבלים פסטה ברוטב שמנת פטריות וארבע גבינות

פסטה ברוטב שמנת פטריות וארבע גבינות

מאת אסף כהן
פסטה ברוטב שמנת פטריות וארבע גבינות

פסטה ברוטב שמנת פטריות וארבע גבינות

על ידי 22 במאי 2014

כולנו מכירים את פסטה אלפרדו פטריות המורכבת משמנת ופטריות. אבל הרוטב שאני מציג בפניכם הוא הרבה הרבה יותר עשיר וטעים. לקחנו את האלפרדו הרגיל, הוספנו לו 4 סוגי גבינות ויצא לנו רוטב עשיר, סמיך וטעים בצורה יוצאת דופן.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל.
  • שוטפים את הפטריות ופורסים אותן לחצאי פרוסות עבות (חוצים כל פטריה לשניים - ואז פורסים)
  • מגרדים את הגבינות על פומפיה עבה.
  • מחממים מחבת גדולה על הכיריים.
  • מוסיפים את החמאה ושמן הזית.
  • כשהחמאה נמסה לחלוטין - מוסיפים את הבצל.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להשחים בקצוות.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך הקפצה 3-4 דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים.
  • מוסיפים את השמנת וכל הגבינות, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט.
  • מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
  • מורידים לאש נמוכה, ממשיכים לערבב עד שכל הגבינות נמסו - ממשיכים לבשל עוד 7 דקות.

זהו! מוכן!

להגיש על פסטה מסוג פטוצ'יני או כל פסטה רחבה אחרת.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: