4.9אלף 
הדפסה
פסטה ברוטב שמנת פטריות וארבע גבינות
כולנו מכירים את פסטה אלפרדו פטריות המורכבת משמנת ופטריות. אבל הרוטב שאני מציג בפניכם הוא הרבה הרבה יותר עשיר וטעים. לקחנו את האלפרדו הרגיל, הוספנו לו 4 סוגי גבינות ויצא לנו רוטב עשיר, סמיך וטעים בצורה יוצאת דופן.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - 250 גרם - סלסלה אחת (אפשר לשלב מספר סוגי פטריות)
- בצל - אחד בינוני
- שמנת לבישול - 15% - 500 מ''ל
- גבינה צהובה - 100 גרם
- מוצרלה - 50 גרם
- גבינה משולשת - 2 משולשים
- קוטג' - 2 כפות גדושות
- חמאה - 30 גרם
- שמן זית - 2 כפות
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- אגוז מוסקט - קורט
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל.
- שוטפים את הפטריות ופורסים אותן לחצאי פרוסות עבות (חוצים כל פטריה לשניים - ואז פורסים)
- מגרדים את הגבינות על פומפיה עבה.
- מחממים מחבת גדולה על הכיריים.
- מוסיפים את החמאה ושמן הזית.
- כשהחמאה נמסה לחלוטין - מוסיפים את הבצל.
- מטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להשחים בקצוות.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך הקפצה 3-4 דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים.
- מוסיפים את השמנת וכל הגבינות, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט.
- מביאים לרתיחה תוך ערבוב.
- מורידים לאש נמוכה, ממשיכים לערבב עד שכל הגבינות נמסו - ממשיכים לבשל עוד 7 דקות.
זהו! מוכן!
להגיש על פסטה מסוג פטוצ'יני או כל פסטה רחבה אחרת.