4.1אלף 
הדפסה
פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס
אם אתם אוהבים פסטה ברוטב עגבניות ובא לכם לשדרג את המנה ולהפוך אותה לטעימה ועשירה יותר - הנה לפניכם מתכון של פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס שישדרג לכם את הרוטב הרגיל.
- זמן הכנה : 25 דקות
מרכיבים
- בצל - 1 גדול
- נקניק קבנוס - 1
- עגבניות מרוסקות - 400 גרם
- רסק עגבניות - 100 גרם
- שום כתוש - 2 שיניים
- אורגנו יבש - כף
- בזיליקום יבש - כפית
- סוכר - קורט
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- שמן זית
- מים - חצי כוס
הוראות הכנה
- קוצצים קטן את הבצל.
- פורסים את נקניק הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים שמן זית בסיר קטן..
- מוסיפים את האורגנו ומטגנים חצי דקה עד שרואים שהשמן נעשה ירקרק.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
- מוסיפים את הקבנוס ומטגנים עד שהבצל מזהיב והנקניק מתחיל להשחים.
- מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
- מכניסים את העגבניות המרוסקות, הסוכר המלח הפלפל והבזיליקום.
- מבשלים 5 דקות על אש קטנה.
- מוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס המים.
- מביאים לרתיחה נוספת ואז מורידים את האש למינימום ומבשלים עוד 5 דקות (בלי מכסה).
זהו! מוכן. מגישים על פסטה ונהנים מרוטב עגבניות עשיר ומפנק.