מתכונים קלים רטבים ומטבלים ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות

ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות

מאת אסף כהן
פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות

ספגטי עם נקניקיות ברוטב עגבניות

על ידי 5 בפברואר 2014

רוצים להפתיע את הפסטה שלכם? פסטה ברוטב עגבניות בתוספת נקניקיות זו מנה מפנקת וטעימה במיוחד. פסטה ברוטב עגבניות עם נקניקיות זו מנה שילדים אוהבים, ומבוגרים ישמחו לנשנש.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הנקניקיות לחתיכות גסות (בערך ס"מ וחצי -שניים).
  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות.
  • במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה.
  • כשהשמן חם מכניסים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.
  • מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב
  • מוסיפים את התבלינים.
  • מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות במכסה סגור.

זהו! מוכן!

להגיש על ספגטי או פנה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: