4.5אלף 
הדפסה
סחוג ירוק
סחוג ירוק חריף במיוחד ממרכיבים טריים ופשוטים. סחוג ירוק הולך מעולה על כריכים, במרק, ברטבים, בשקשוקה, חביתות - ובקיצור מי שאוהב חריף - ישים את הסחוג על הכל.
חריפות הפלפלים משתנה בהתאם לעונת השנה - מומלץ לדעת מה רמת החריפות של הפלפל לפני שמתחילים בעבודה ולשים בהתאם.
מהמתכון יוצאת כמות מכובדת של סחוג. מומלץ להכין מראש קופסאות לשמור בהקפאה או פשוט לחלק לכולם.
- זמן הכנה : 5 דקות
- כמות : 300 גרם סחוג
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כוסברה - צרור שלם טרי
- פלפלים ירוקים חריפים - 5-10 לפי רמת החריפות. תתחילו ב5 ואם לא מספיק - תוסיפו
- שיני שום - 5-6 שיניים
- מלח - כף
- כמון - כף
- פלפל שחור גרוס - כפית
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את הכוסברה ומייבשים היטב (אם יש לכם משום מה מייבש חסה - תשתמשו בו).
- חותכים את הכוסברה גס ושמים במעבד מזון.
- מוציאים לפלפלים את הקצוות, חותכים אותם גס ושמים אותם במעבד המזון (עם הגרעינים).
- מקלפים את שיני השום ומוסיפים עם התבלינים.
- מפעילים עד שמקבלים ממרח דקדקדק ואחיד.
זהו! מוכן!
לאכול בזהירות.