סחוג ירוק

מאת אסף כהן
סחוג ירוק

סחוג ירוק

על ידי 15 בנובמבר 2015

סחוג ירוק חריף במיוחד ממרכיבים טריים ופשוטים. סחוג ירוק הולך מעולה על כריכים, במרק, ברטבים, בשקשוקה, חביתות - ובקיצור מי שאוהב חריף - ישים את הסחוג על הכל.

חריפות הפלפלים משתנה בהתאם לעונת השנה - מומלץ לדעת מה רמת החריפות של הפלפל לפני שמתחילים בעבודה ולשים בהתאם.

מהמתכון יוצאת כמות מכובדת של סחוג. מומלץ להכין מראש קופסאות לשמור בהקפאה או פשוט לחלק לכולם.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • כמות : 300 גרם סחוג
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את הכוסברה ומייבשים היטב (אם יש לכם משום מה מייבש חסה - תשתמשו בו).
  • חותכים את הכוסברה גס ושמים במעבד מזון.
  • מוציאים לפלפלים את הקצוות, חותכים אותם גס ושמים אותם במעבד המזון (עם הגרעינים).
  • מקלפים את שיני השום ומוסיפים עם התבלינים.
  • מפעילים עד שמקבלים ממרח דקדקדק ואחיד.

זהו! מוכן!

לאכול בזהירות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: