מתכונים קלים רטבים ומטבלים מיונז קפה

מיונז קפה

מאת אסף כהן
מיונז קפה

מיונז קפה

על ידי 30 במרץ 2014

הכנתם צ'יפס טוב? רוצים מטבל מיוחד לשניצלונים? למה שלא תשדרגו את המיונז שלכם? אבל מה כבר אפשר לשדרג במיונז? פותחים קופסא, שמים בקערה ושלום. אז זהו - שלא. מיונז זה ממרח שמאוד אוהב לקבל טעמים חיצוניים - ואין לכם מושג כמה הוא טעים עם קפה. הקפה פותח לו את הטעמים ויחד עם קצת מיץ תפוזים - מקבלים מיונז כל כך טעים שאתם הולכים להכין צ'יפס יום יום רק בשביל לטבול במיונז קפה נהדר.

  • זמן הכנה : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים את המיונז בקערה.
  • מוסיפים את הקפה ומיץ התפוזים.
  • מערבבים היטב עד שהקפה נמס.

אם מכינים את המיונז מאפס בבית ולא משתמשים במיונז מוכן - פשוט מוסיפים את המרכיבים למיונז בזמן הערבול.

זהו! מוכן!

מגישים עם צ'יפס או צ'יפס מתובל או שניצלוניםומלקקים את האצבעות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: