ויניגרט צרפתי

מאת אסף כהן
ויניגרט צרפתי

ויניגרט צרפתי

על ידי 4 ביוני 2015

ויניגרט צרפתי הוא רוטב לסלט המיועד בעיקר לסלטי עלים. בניגוד לויניגרט רגיל - בויניגרט הצרפתי אין מתיקות אבל למרות זאת מדובר ברוטב עדין וטעים במיוחד.

ויניגרט צרפתי לא שופכים ישר על הסלט - אלא מניחים אותו בקערה עוד לפני הסלט. וכך בערבוב הסלט לא מקבל מאסה של רוטב - אלא רק את הטעם העדין והמיוחד של הויניגרט הצרפתי.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל הירקות דק ומניחים בקערה.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

זהו! מוכן!

קורעים עלי חסה על הרוטב, מוסיפים עגבניות שרי ושאר ירקות - ומערבבים בעדינות עם 2 כפות.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: