4.7אלף 
הדפסה
ויניגרט צרפתי
ויניגרט צרפתי הוא רוטב לסלט המיועד בעיקר לסלטי עלים. בניגוד לויניגרט רגיל - בויניגרט הצרפתי אין מתיקות אבל למרות זאת מדובר ברוטב עדין וטעים במיוחד.
ויניגרט צרפתי לא שופכים ישר על הסלט - אלא מניחים אותו בקערה עוד לפני הסלט. וכך בערבוב הסלט לא מקבל מאסה של רוטב - אלא רק את הטעם העדין והמיוחד של הויניגרט הצרפתי.
- זמן הכנה : 2 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- בצל ירוק - גבעול אחד
- שמן זית - 3 כפות - מי שיש לו שמן בוטנים עדיף.
- חומץ - 2 כפות
- חרדל דיז'ון גרגרים - כפית גדושה. שימו לב - גרגרים ולא חלק.
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל הירקות דק ומניחים בקערה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
זהו! מוכן!
קורעים עלי חסה על הרוטב, מוסיפים עגבניות שרי ושאר ירקות - ומערבבים בעדינות עם 2 כפות.