5.5אלף 
הדפסה
עוגת גבינה עם ביסקוויטים
עוגת גבינה עם בסקוויטים קלאסית כמו שהיינו עושים בבית ספר לפני שבועות - הכי פשוטה, הכי טעימה. אוי ואבוי למי שלא משתף את הילדים בהכנה!
מרכיבים
- גבינה לבנה - 9% 500 גרם
- שמנת מתוקה להקצפה - 250 מ''ל
- סוכר - חצי כוס
- פודינג וניל אינסטנט - 2 כפות
- ביסקוויטים - פתי בר או תחליף דומה. לפחות חבילה אחת.
- שוקולד מריר איכותי - 100 גרם
- חלב
- חמאה - 50 גרם. לא חובה.
הוראות הכנה
- במיקסר מערבלים את השמנת עם הגבינה הלבנה והסוכר.
- מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבלים הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
- שמים חלב בקערה שטוחה.
- מארגנים תבנית מלבנית (תבנית חד"פ קטנה תספיק לכמות הזו - מקסימום יהיה מה ללקק)
- לוקחים ביסקוויטים, טובלים כל בסקוויט 2 שניות בחלב ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית התבנית.
- שופכים חצי מתערובת הגבינה ומשטחים עם לקקן.
- מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים טבולים בחלב.
- שופכים 4 חמישיות מהתערובת שנשארה ומיישרים עם לקקן.
- מסדרים עוד שכבה של בסקוויטים. אני את השכבה הזו אוהב לשים נטורל. בלי לטבול - זה מוסיף קראנצ'יות. איך שבא לכם.
- שופכים את שאר התערובת על הבסקוויטים ומיישרים.
- לוקחים את השוקולד המריר - גוררים אותו בפומפיה על החלק הדק - ומפזרים יפה יפה מעל הכל.
- מי שרוצה יכול לקחת את השוקולד ולהמיס יחד עם חמאה - ולשפוך מעל.
- מכסים בנייר כסף בעדינות של ידבק לעוגה (אני שם מקלות אוזניים ב4 פינות שהורדתי להם צד אחד - ואז מניח עליהם את הנייר.
- מכניסים ל3 שעות למקרר.
זהו! מוכן!
בתאבון!