מתכונים קלים קונדיטוריה עוגת גבינה ופירורים – ללא אפייה

עוגת גבינה ופירורים – ללא אפייה

מאת אסף כהן

עוגת גבינה ופירורים – ללא אפייה

על ידי 22 ביולי 2015

לפניכם עוגת גבינה ופירורים שתוכל בקלות לקשט כל אירוע במינימום מאמץ. היא מתאימה במיוחד לחובבי עוגות גבינה ובמיוחד - לחובבי עוגות שלא דורשות אפייה. רק תזכרו להתארגן מראש על החומרים ותנו לעוגה את הזמן שלה במקרר כדי לקבל מרקם וטעם נהדרים.

  • זמן הכנה : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את הג'לטין במים.
  • מערבבים ביחד את גבינת השמנת, הסוכר והחלב יחד עם המים והג'לטין המומס.
  • מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה.
  • מקפלים את השמנת בעדינות לתוך התערובת של הגבינה והחלב.
  • מוסיפים את הגרגרים של מקל הוניל (או תחליף הוניל שבחרתם).
  • מפזרים בתחתית של תבנית אינגליש קייק שברי עוגיות (לוקחים את העוגיות וטוחנים קצת במעבד מזון עד שהם הופכים לפירורים גסים)
  • יוצקים לתבנית אינגליש קייק - ומכניסים למקרר למספר שעות, עדיף ללילה.
  • כאשר מוכן, מפזרים מלמעלה עוד פירורי עוגיות.

זהו! מוכן!

מוגש באהבה מאת קייטרינג שף בטבע, קייטרינג חלבי ובשרי לאירועים קטנים ולאירועים בטבע.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: