5.8אלף
הדפסה
עוגת גבינה ופירורים – ללא אפייה
לפניכם עוגת גבינה ופירורים שתוכל בקלות לקשט כל אירוע במינימום מאמץ. היא מתאימה במיוחד לחובבי עוגות גבינה ובמיוחד - לחובבי עוגות שלא דורשות אפייה. רק תזכרו להתארגן מראש על החומרים ותנו לעוגה את הזמן שלה במקרר כדי לקבל מרקם וטעם נהדרים.
- זמן הכנה : 20 דקות
מרכיבים
- גבינת שמנת - 32% - 400 גרם
- שמנת מתוקה להקצפה - 400 מ''ל
- סוכר - 150 גרם
- מקל וניל - 1 (אפשר להחליף בכפית תמצית וניל או כפית סוכר וניל)
- חלב - 50 מ''ל
- ג'לטין - 10 גרם
- מים - 40 מ''ל
- שברי עוגיות - 250 גרם מהסוג האהוב עליכם (פתי בר, לוטוס, אוריאו)
הוראות הכנה
- ממיסים את הג'לטין במים.
- מערבבים ביחד את גבינת השמנת, הסוכר והחלב יחד עם המים והג'לטין המומס.
- מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה.
- מקפלים את השמנת בעדינות לתוך התערובת של הגבינה והחלב.
- מוסיפים את הגרגרים של מקל הוניל (או תחליף הוניל שבחרתם).
- מפזרים בתחתית של תבנית אינגליש קייק שברי עוגיות (לוקחים את העוגיות וטוחנים קצת במעבד מזון עד שהם הופכים לפירורים גסים)
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק - ומכניסים למקרר למספר שעות, עדיף ללילה.
- כאשר מוכן, מפזרים מלמעלה עוד פירורי עוגיות.
זהו! מוכן!
מוגש באהבה מאת קייטרינג שף בטבע, קייטרינג חלבי ובשרי לאירועים קטנים ולאירועים בטבע.