4.9אלף 
הדפסה
תפוחי אדמה מתובלים בתנור
תפוחי אדמה קריספיים מתובלים - ולא מטוגנים (אם כי גם בהם יש לא מעט שמן) מעולים כתוספת לצד כל מנה - בשר עופות או דגים ואפשר גם להגיש כנשנוש פריך בפני עצמו.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 40 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 5 בינוניים - גדולים
- פפריקה מתוקה - הרבה
- אבקת שום - כפית גדושה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- טימין - גבעול טרי או כמה גרגרי טימין יבש
- שמן זית
הוראות הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לצ'יפסים או לפרוסות ברוחב של קצת פחות מחצי ס"מ - אבל שלא יהיו דקים מדי.
- שמים את כל החתיכות בקערה.
- שמים הרבה פפריקה, את אבקת השום, מלח ופלפל לפי הטעם - ומעט טימין (לא הרבה - הטעם משתלט)
- מזליפים שמן זית בנדיבות - לא להתקמצן.
- מערבבים את התערובת בידיים עד שכל חתיכות תפוחי האדמה מכוסות בתבלינים ושמן.
- מעבירים הכל לתבנית על נייר אפיה - ומסדרים בשכבה אחת זה בסדר שיש קצת אחד על השני...)
- מכניסים לתנור ל35 דקות על 200 מעלות במצב טורבו.
זהו - מוכן! מגישים לצד מנה עיקרית - או כנישנוש.