תפוחי אדמה מושחתים

תפוחי אדמה מושחתים הם תפוחי אדמה מטוגנים ומתובלים שעושים ב5 דקות. הם טעימים בטירוף קלים להכנה - ומה צריך יותר מזה?! תפוחי אדמה מושחתים הם תוספת נהדרת לארוחה מהירה או סתם כנשנוש מהיר.
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 4. אחד לכל סועד
- חמאה - 50 גרם
- שמן קנולה - כף
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- תערובת תבלינים איטלקית - לפי הטעם
הוראות הכנה
- שוטפים את תפוחי האדמה. מי שרוצה - מקלף.
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של קצת פחות מחצי ס"מ.
- ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את שמן הקנולה שישמור שהחמאה לא תשרף.
- מוסיפים את תפוחי האדמה כך שהמחבת יתמלא פרוסות - שלא עולות אחת על השניה (מטגנים בנגלות)
- מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- מוציאים לנייר סופג ומספיגים את השמן.
- מעבירים לקערה - מתבלים ומערבבים.
זהו! מוכן!
להגיש כמו שהוא - או עם רוטב צ'ילי חריף.