מתכונים קלים מתכונים צמחוניים תפוחי אדמה מושחתים

תפוחי אדמה מושחתים

מאת אסף כהן
תפוחי אדמה מושחתים

תפוחי אדמה מושחתים

על ידי 23 בנובמבר 2013

תפוחי אדמה מושחתים הם תפוחי אדמה מטוגנים ומתובלים שעושים ב5 דקות. הם טעימים בטירוף קלים להכנה - ומה צריך יותר מזה?! תפוחי אדמה מושחתים הם תוספת נהדרת לארוחה מהירה או סתם כנשנוש מהיר.

  • זמן הכנה : 2 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את תפוחי האדמה. מי שרוצה - מקלף.
  • פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של קצת פחות מחצי ס"מ.
  • ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את שמן הקנולה שישמור שהחמאה לא תשרף.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה כך שהמחבת יתמלא פרוסות - שלא עולות אחת על השניה (מטגנים בנגלות)
  • מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  • מוציאים לנייר סופג ומספיגים את השמן.
  • מעבירים לקערה - מתבלים ומערבבים.

זהו! מוכן!

להגיש כמו שהוא - או עם רוטב צ'ילי חריף.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: