8.4אלף 
הדפסה
תבשיל דלעת וזוקיני
תבשיל טעים וצבעוני במיוחד של דלעת וזוקיני (קישוא ירוק) מוקפצים - מעולה כתוספת לארוחת ערב - כתוספת בפני עצמה או להגשה על אורז לבן. תבשיל דלעת וזוקיני טעים מאוד וקל להכנה.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- חותכים את הדלעת לקוביות של בערך ס"מ וחצי (כמובן שמורידים את הקליפה)
- חותכים את הזוקיני לרבעים בעובי ס"מ. (פה משאירים את הקליפה!)
- פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
- מחממים מחבת גדולה עם ספריי שמן.
- כשהמחבת רותחת מכניסים את הירקות פנימה.
- מוסיפים מלח, פלפל וקורט סוכר.
- משפריצים עוד קצת ספרי שמן מלמעלה.
- מקפיצים על אש גבוהה בערך 10 דק'. ותוך כדי מערבבים עם כף עץ ודואגים לגרד מהתחתית של המחבת את מה שנדבק - זה החלק הכי טעים!
- אחרי 10 דקות מורידים את האש לבינונית - וממשיכים לבשל עוד כ20-25 דקות עד שהדלעת מתרככת לגמרי - וגם כאן ממשיכים לערבב מדי פעם ולגרד את הקרקעית עם כף עץ.
זהו! מוכן!
מגישים יחד עם אורז לבן.