מתכונים קלים מתכונים צמחוניים קנלוני ממולא תרד וגבינות ברוטב בשמל

קנלוני ממולא תרד וגבינות ברוטב בשמל

מאת אסף כהן
מבשלים עד השחמה

קנלוני ממולא תרד וגבינות ברוטב בשמל

על ידי 20 במאי 2013

קנלוני זו פסטה עגולה וגדולה ונראית כמו צינור כך שהיא מעולה למילוי. קנלוני ממולא בתרד וגבינות זה מילוי פשוט נהדר שהולך מצוין בשילוב עם רוטב בשמל (רוטב על בסיס חלב וחמאה). את המתכון לבשמל ניתן לקרוא כאן. קנלוני במילוי תרד וגבינות זו פשוט מנה נפלאה לכל ארוחה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים את התרד טוב טוב ומורידים את הקצוות הקשים ושאריות הגבעול.
  • חותכים אותו גס (אפשר ורצוי לקרוע בידיים)
  • מחממים את החמאה במחבת גדולה.
  • כשהחמאה נמסה שמים את השום ומטגנים חצי דקה.
  • מוסיפים עלי התרד (זה נראה המון - אבל תרד מתכווץ מאוד בטיגון) ומטגנים 2-3 דקות עד שהכל מתכווץ ומתרכך.
  • מורידים מהאש ומעבירים את הכל לקערה גדולה..
  • מוסיפים את הריקוטה - ומגרדים פנימה את המוצרלה על החלק הגס של הפומפיה.
  • מערבבים טוב טוב עם כף עד שהכל מתמוסס מהחום של התרד ונהיה עיסה אחת גדולה וטעימה.
  • מחכים שהכל יתקרר.
  • בינתיים מכינים רוטב בשמל.
  • כשהכל בטמפרטורה נורמלית ולא שורפת - ממלאים בעדינות את הקנלוני ובזהירות שלא ישבר.
  • מסדרים את הקנלוני בתבנית עם שוליים גבוהים.
  • יוצקים מעל הכל רוטב בשמל ומכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות לפחות - עד שרואים שהבשמל מתחיל להשחים.

זהו! מוכן!

תתכוננו לנקות את הצלחות - זה כל כך טעים!

מומלץ להגיש עם סלט עלים או סלט יווני.

הדפסה

 

בטח תשמחו להכין גם: