מתכונים קלים מתכונים צמחוניים צ'יפס מתובל

צ'יפס מתובל

מאת אסף כהן
צ'יפס מתובל

צ'יפס מתובל

על ידי 18 במרץ 2014

אחרי שלמדנו איך מכינים את הצ'יפס המושלם - זה הזמן לשדרג אותו. צ'יפס מתובל הוא צ'יפס פריך מבחוץ, רך מבפנים ועטוף בתבלינים שנותנים לו טעם נהדר ומפתיע.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לנתחי צ'יפס. זה יכול להיות מקלות או קוביות - העיקר שיהיו בעובי ס"מ.
  • מחממים שמן בצ'יפסר ל140-150 מעלות.
  • מכניסים את הצ'יפס פנימה ל7 דקות.
  • מוציאים לנייר סופג וממתינים שיתקרר לטמפ' החדר.
  • מרתיחים את השמן ל180-190 מעלות.
  • מכניסים שוב את הצ'יפס ל7-8 דקות. לא פחות - אפילו אם רואים שהצ'יפס מקבל צבע.
  • מוציאים לקערה נייר סופג וממתינים דקה שהשמן יספג.
  • מוציאים מהקערה את הנייר הסופג - ומוסיפים את התבלינים.
  • מקפיצים את הצ'יפס בתבלינים ומגישים.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז או קטשופ או צ'ילי מתוק

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: