מתכונים קלים מתכונים צמחוניים צ'יפס בתיבול פיקנטי

צ'יפס בתיבול פיקנטי

מאת אסף כהן
מתבלים את הצ'יפס

צ'יפס בתיבול פיקנטי

על ידי 21 בספטמבר 2016

צ'יפס מתובל בתיבול פיקנטי הוא השדרוג המושלם לצ'יפס שלכם. במקום סתם צ'יפס במלח - מוסיפים תבלינים פיקנטים והופכים את הצ'יפס לחגיגה של ממש. צ'יפס מתובל מתאים כתוספת להמבורגר, סטייק, שניצל ואפילו סתם כנישנוש כייפי.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה למקלות בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ. עדיף שיהיו טיפה בשרניים.
  • מחממים שמן קנולה ל140 מעלות (מומלץ להשתמש במדחום בישול או צ'יפסר)
  • מכניסים את הצ'יפס לשמן מטגנים אותו 8 דקות בדיוק.
  • מוציאים את הצ'יפס לקערה.
  • מחממים את השמן ל180-190 מעלות - שיהיה ממש רותח.
  • מפזרים על הצ'יפס החצי מטוגנים את התבלינים, המלח והפלפל. מי שאוהב יותר פיקנטי - שלא יתקמצן על הפפריקה והצ'ילי הגרוס ויכפיל את הכמות.
  • מערבבים היטב שהתבלינים יכסו את כל הצ'יפסים.
  • מכניסים את הצ'יפסים חזרה לשמן הרותח לעוד 8 דקות בדיוק.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

מגישים עם מיונז

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: