פשטידת פיצה

מאת אסף כהן
פשטידת פיצה

פשטידת פיצה

על ידי 4 במאי 2015

פשטידת פיצה היא שילוב של המאכלים האיטלקיים האהובים עלי. לזנייה פיצה ופסטה. פשטידת פיצה היא מעיין לזניה מפסטה רגילה עם רוטב פיצה וגבינה מוקרמת שכל כך קל להכין וכל כך טעים לאכול.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מתארגנים על רוטב פיצה או רוטב פיצה מהיר
  • מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה - 3 דקות פחות ממה שכתוב. שתשאר אל-דנטה ואפילו טיפה קשה.
  • מסננים את הפסטה מהמים לקערה בלי לשטוף אותה ומחכים שתתקרר קצת.
  • מוסיפים את הגבינה המגורדת, הקוטג', רוטב הפיצה, מעט מלח, והביצים ומערבבים היטב היטב עד שהכל הופך לאחיד.
  • משמנים עם ספריי שמן תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים.
  • יוצקים פנימה בשכבה אחידה את תערובת הפסטה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.
  • לאחר 25 דקות - מוציאים את הלזניה מהתנור ומעלים את הטמפ' ל250 מעלות בחום עליון.
  • מוסיפים תוספות לפיצה אם רוצים ועליהן מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה ומחזירים לתנור - ל3-4 דקות עד שהגבינה מתחילה להשחים.
  • מוציאים ומניחים ל15 דקות להצטננות והתמצקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: