פרוסות צ'יפס

עוד צורה כייפית להגיש צ'יפס. אבל כאן בגלל שהצ'יפס דק במיוחד אנחנו מקבלים קראנצ'יות אמיתית וצ'יפס כייפי במיוחד שאפשר להכין בקלות ובזמן קצר.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- תפוחי אדמה - 3 גדולים
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
- מלח - לפי הצורך
הוראות הכנה
- שמים שמן קנולה לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר ומחממים ל190 מעלות.
- מקלפים את תפוחי האדמה.
- חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של פחות חצי ס"מ - משהו כמו 3 מ"מ.
- מכניסים את הצ'יפס לשמן אחד - אחד כך שלא יהיו צמודים אחד לשני.
- מטגנים 8 דקות בכיף עד שפרוסות תפוחי האדמה משחימות יפה.
- מוציאים לנייר סופג - אבל לא ליותר מדי. אם תספיגו יותר מדי - הצ'יפס יתרכך ויהיה סמרטוטי.
- מפזרים מעט מלח.
זהו! מוכן!