מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פרוסות צ'יפס

פרוסות צ'יפס

מאת אסף כהן
פרוסות צ'יפס

פרוסות צ'יפס

על ידי 25 בינואר 2016

עוד צורה כייפית להגיש צ'יפס. אבל כאן בגלל שהצ'יפס דק במיוחד אנחנו מקבלים קראנצ'יות אמיתית וצ'יפס כייפי במיוחד שאפשר להכין בקלות ובזמן קצר.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים שמן קנולה לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר ומחממים ל190 מעלות.
  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של פחות חצי ס"מ - משהו כמו 3 מ"מ.
  • מכניסים את הצ'יפס לשמן אחד - אחד כך שלא יהיו צמודים אחד לשני.
  • מטגנים 8 דקות בכיף עד שפרוסות תפוחי האדמה משחימות יפה.
  • מוציאים לנייר סופג - אבל לא ליותר מדי. אם תספיגו יותר מדי - הצ'יפס יתרכך ויהיה סמרטוטי.
  • מפזרים מעט מלח.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: