3.9אלף 
הדפסה
פיצה קראסט – מבצק עלים
רוצים פיצה טובה צ'יק צ'ק, שתראה מושקעת, שתהיה טעימה - אבל תחסוך לכם את עניין הכנת הבצק, ההתפחה וכל הבלאגן? פיצה מבצק עלים תעשה לכם את העבודה. פיצה מבצק עלים היא טעימה, עם בצק קריספי טעים במינימום עבודה ומקסימום טעם.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
- כמות : 2 פיצות גדולות
מרכיבים
- בצק עלים - קילו - מופשר בטמפ' החדר
- רוטב לפיצה - מוכן או ממתכון בהמשך
- גבינה צהובה - 300 גרם
- תוספות לפיצה - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מכינים רוטב לפיצה מהמתכון פה או משתמשים ברוטב פיצה מוכן.
- מוודאים שבצק העלים הופשר כמו שצריך ופותחים חצי ממנו על משטח עבודה.
- בעזרת מזלג עושים חורים על כל בצק העלים. לא כמו מצה - אבל שיהיו הרבה חורים קטנים.
- מורחים רוטב פיצה בנדיבות ומשאירים ס"מ של שוליים.
- מפזרים תוספות וגבינה צהובה מגורדת בנדיבות.
- חוזרים על הפעולה עם החצי השני של בצק העלים.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות ל20 דקות עד ששולי בצד העלים משחימים והפיצה נמסה.
זהו! מוכן!