4.4אלף 
הדפסה
פטריות ממולאות בגבינה
פטריות ממולאות גבינות זו מנה ראשונה נהדרת היכולה לשמש גם ככיבוד קל ומהיר לאירוח. פטריות ממולאות בגבינה נראות נפלא ויש להן טעם נהדר ומיוחד. מומלץ להכין יותר מסלסלת פטריות אחת - אחרת לא ישאר...
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 7 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - סלסלה
- גבינה צהובה - 50 גרם
- מוצרלה - 50 גרם
- כוסברה - כמה גבעולים (אפשר גם פטרוזיליה)
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- לוקחים כל פטריה, מנקים אותה מאדמה ומוציאים לה את הרגל. את הרגל מניחים בצד ואת ראש הפטריה בתבנית.
- לוקחים חצי מרגלי הפטריות וקוצצים אותן קטן קטן ושמים בקערה (את החצי השני אפשר לנשנש)
- מגרדים את הגבינות על פומפיה גסה ומערבבים עם רגלי הפטריה.
- קוצצים את הכוסברה (בלי הגבעול) ומוסיפים לקערת הגבינות ומערבבים.
- לוקחים כמות נחמדה של תערובת גבינות ודוחסים לתוך הפטריות - המילוי צריך לעלות קצת על גדותיו. לא לדחוס מדי שהפטריה לא תישבר מהלחץ.
- מחממים תנור ל200 מעלות על גריל עליון.
- מזליפים מעט שמן זית על כל פטריה.
- מכניסים לתנור ל7 דקות עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
- מוציאים ונותנים 2 דקות להתקררות.
זהו! מוכן!