מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות מוקפצות עם עגבניות שרי, צ'ילי מתוק וסויה

פטריות מוקפצות עם עגבניות שרי, צ'ילי מתוק וסויה

מאת אסף כהן
סלט חם של פטריות ועגבניות שרי

פטריות מוקפצות עם עגבניות שרי, צ'ילי מתוק וסויה

על ידי 19 במרץ 2015

סלט חם טעים וקל להכנה של פטריות ועגבניות שרי מוקפצות ברוטב של צ'ילי מתוק וסויה. הסלט מוסיף המון צבע, טעם וריח לכל שולחן בו הוא מוגש. סלט חם של פטריות ועגבניות שרי לוקח בדיוק 5 דקות הכנה, ואם אתם חושבים ששולחן האוכל שלכם דורש עוד סלט אחד קטן - זה הפתרון.

  • זמן הכנה : 1 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לחצאי פרוסות.
  • מחממים את השמן במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף ומתחיל להשחים מעט בקצוות.
  • מוסיפים את הפטריות ומתחילים להקפיץ ולערבב.
  • כשהפטריות מתחילות להשחים ולהתכווץ מעט - מוסיפים את עגבניות השרי.
  • מקפיצים עוד דקה.
  • מוסיפים את הסויה, הצ'ילי המתוק והכוסברה וממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות - עד שהקליפה של עגבניות השרי נפתחת.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש חם - אבל גם קר זה טעים מאוד.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: