5.3אלף
הדפסה
פטריות מוקפצות עם עגבניות שרי, צ'ילי מתוק וסויה
סלט חם טעים וקל להכנה של פטריות ועגבניות שרי מוקפצות ברוטב של צ'ילי מתוק וסויה. הסלט מוסיף המון צבע, טעם וריח לכל שולחן בו הוא מוגש. סלט חם של פטריות ועגבניות שרי לוקח בדיוק 5 דקות הכנה, ואם אתם חושבים ששולחן האוכל שלכם דורש עוד סלט אחד קטן - זה הפתרון.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות - סלסלה
- עגבניות שרי - חופן (6-7 יחידות)
- בצל - 1 קטן
- כוסברה - כף קצוצה
- צ'ילי מתוק - 4 כפות
- סויה - 4 כפות
- שמן קנולה - 4 כפות
הוראות הכנה
- פורסים את הבצל לחצאי פרוסות.
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף ומתחיל להשחים מעט בקצוות.
- מוסיפים את הפטריות ומתחילים להקפיץ ולערבב.
- כשהפטריות מתחילות להשחים ולהתכווץ מעט - מוסיפים את עגבניות השרי.
- מקפיצים עוד דקה.
- מוסיפים את הסויה, הצ'ילי המתוק והכוסברה וממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות - עד שהקליפה של עגבניות השרי נפתחת.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש חם - אבל גם קר זה טעים מאוד.