6.4אלף 
הדפסה
פטריות מוקפצות בצ'ילי מתוק וטריאקי
סלט פטריות מוקפצות חם, טעים ומהיר להכנה. הפטריות מוקפצות עם הבצל והרטבים ובתוך כמה דקות יש לכם סלט פטריות קל ומהיר להגשה.
- זמן הכנה : 1 דקות
- זמן בישול : 9 דקות
מרכיבים
- פטריות - 2 סלסלאות
- בצל - 1
- צ'ילי מתוק - שליש כוס
- טריאקי - 3 כפות
- שמן קנולה - 3 כפות
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לחצאי פרוסות.
- מחממים שמן קנולה במחבת.
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף ומתחיל להשחים.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים 2 דקות - לא יותר שהפטריות תשארנה פריכות.
- מוסיפים את הצ'ילי המתוק והטריאקי.
- מערבבים ומקפיצים עוד דקה שכל הפטריות יצופו ברוטב.
- מוציאים לקערה.
זהו! מוכן!
אפשר לפזר שומשום לבן לקישוט.