4.8אלף
הדפסה
פטריות מוקפצות בסויה
פטריות מוקפצות בסויה זו תוספת פשוט מושלמת לכל ארוחה. היא קלה מאוד להכנה, לוקחת משהו כמו 5 דקות וטעימה מאוד מאוד. פטריות מוקפצות בסויה זו מנה שאפשר להכין ברגע האחרון - או אפילו כמה שעות מראש. להגיש חם או קר - והפטריות יהיו טעימות מאוד ויחטפו מהצלחת ברגע.
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מחממים את שמן הזית במחבת.
- מוסיפים את הפטריות.
- מקפיצים חצי דקה.
- מוסיפים את התבלינים וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
- מוסיפים את הסויה ומקפיצים עוד 2 דקות עד שהפטריות מכוסות בסויה ותבלינים ומתרככות ממש מעט (לא הרבה - שישמרו על פריכות).
- מוציאםי ישר לקערת הגשה.
זהו! מוכן!