מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות מוקפצות בסויה

פטריות מוקפצות בסויה

מאת אסף כהן
פטריות מוקפצות בסויה

פטריות מוקפצות בסויה

על ידי 29 באפריל 2015

פטריות מוקפצות בסויה זו תוספת פשוט מושלמת לכל ארוחה. היא קלה מאוד להכנה, לוקחת משהו כמו 5 דקות וטעימה מאוד מאוד. פטריות מוקפצות בסויה זו מנה שאפשר להכין ברגע האחרון - או אפילו כמה שעות מראש. להגיש חם או קר - והפטריות יהיו טעימות מאוד ויחטפו מהצלחת ברגע.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים את שמן הזית במחבת.
  • מוסיפים את הפטריות.
  • מקפיצים חצי דקה.
  • מוסיפים את התבלינים וממשיכים להקפיץ עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את הסויה ומקפיצים עוד 2 דקות עד שהפטריות מכוסות בסויה ותבלינים ומתרככות ממש מעט (לא הרבה - שישמרו על פריכות).
  • מוציאםי ישר לקערת הגשה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: