7.3אלף 
הדפסה
פטריות בטמפורה פיקנטית
פטריות בטמפורה פיקנטית זו תוספת מושלמת לארוחה ואפשר גם להגיש את הפטריות גם ככיבוד בפני עצמן. הטמפורה רכה ופיקנטית ועוטפת את הפטריות באופן מושלם. פטריות בטמפורה פיקנטית זו מנה מומלצת וטעימה במיוחד.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 5 דקות
מרכיבים
- פטריות - סלסלה - כמה שיותר קטנות
- לטמפורה
- קמח - חצי כוס
- מים קרים - שליש כוס
- ביצה - 1
- אבקת אפיה - כפית
- מלח - קורט
- צ'ילי גרוס - כפית
- פפריקה מתוקה - כפית (אפשר חריפה)
- אבקת שום - כפית
- פלפל שחור - לפי הטעם
- רוטב סרירצ'ה - חצי כפית (לא חובה)
- לטיגון
- שמן קנולה - לטיגון עמוק
- לקישוט
- רוטב טריאקי - לפי הצורך
הוראות הכנה
- מחממים את השמן לרתיחה בסיר או צ'יפסר.
- מערבבים יחד את כל חומרי הטמפורה פרט למים במטרפה.
- מוסיפים את המים לאט לאט תוך ערבוב עד שנוצרת בלילה סמיכה.
- מכניסים את הפטריות לבלילה (מומלץ שהפטריות תהיינה יבשות ככל שאשפר).
- מוודאים שהפטריות מצופות היטב בבלילת הטמפורה.
- מעבירים פטריה פטריה לשמן הרותח - ומוודאים שהן מצופות לגמרי בטמפורה.
- מטגנים 3-4 דקות עד להזהבה של הציפוי.
זהו! מוכן!
מזליפים מעט רוטב טריאקי.