7.1אלף 
הדפסה
עלי סיגר ממולאים 4 גבינות
עלי סיגר ממולאים בארבעה סוגי גבינות עם נגיעות עירית הן פשוט מעדן לחייך. הגבינות משתלבות נהדר עם העירית העדינה והקריספיות של עלי הסיגר המטוגנים - ויוצרים מנה טעימה מאוד, יפה מאוד וקלה להכנה. עלי סיגר ממולאים בגבינות זו מנה מרשימה המתאימה לכל אירוע.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
- כמות : 16 סיגרים ממולאים = 8 מנות
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את העירית לאורך של חצי ס"מ.
- מערבבים בקערה את כל הגבינות יחד עם העירית לתערובת אחידה.
- בקערה קטנה שמים כפית גדושה של קמח ושמים מעט מים ומערבבים עד שמקבלים עיסה סמיכה.
- פורשים עלה סיגר על משטח העבודה. (מכאן והלאה מומלץ להיעזר בתמונות)
- לוקחים חופן מלית, עושים גליל באורך של כ-5 ס"מ ועובי ס"מ ומסדרים אותו 2 ס"מ מקצה עלה הסיגר.
- סוגרים עם קצה הסיגר על המלית.
- מקפלים את 2 הצדדים של על הסיגר על המלית.
- מורחים מתערובת הקמח והמים על עלה הסיגר המקופל.
- מגלגלים בהדיקות את עלה הסיגר והמלית עד הקצה ומניחים בצע על החלק שסוגר.
- חוזרים על הפעולה עד שנגמרת המלית. (בשלב זה ניתן להקפיא לכמה ימים או לשמור במקרר לשימוש באותו יום)
- מחממים שמן קנולה במחבת עמוקה או בצ'יפסר.
- כשהשמן רותח מכניסים את הסיגרים הממולאים ומטגנים 5-6 דקות עד להשחמה מלאה של הסיגרים מכל הכיוונים.
זהו! מוכן!
להגשה יפה חותכים את הסיגרים הממולאים באלכסון, מעמידים אותם בצלחת ומפזרים קצת עירית קצוצה.