3.2אלף
הדפסה
עגבניות שרי מוקרמות בגבינה
מנה ראשונה או כיבוד של עגבניות מוקרמות בתערובת גבינות - מנה מרשימה ביותר ומלא בטעמים וניחוחות. מתאימה כמנה ראשונה, תוספת לארוחה חלבית גדולה או ככיבוד בבופה לאירוח. עגבניות מוקרמות בגבינה זו מנה קלה ומהירה מאוד להכנה.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 7 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- עגבניות שרי - סלסלה
- גבינה צהובה - 100 גרם
- מוצרלה - 100 גרם
- כוסברה - כמה גבעולים (אפשר גם פטרוזיליה)
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את עגבניות השרי ומייבשים.
- בעזרת סכין טובה פורסים כל עגבניה לחצי.
- מגרדים את הגבינות על פומפיה גסה.
- קוצצים את הכוסברה.
- מערבבים את הגבינות עם הכוסברה.
- מסדרים את חצאי העגבניות בתבנית ומפזרים את תערובת הגבינות על העגבניות.
- מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות בגריל עליון ל7 דקות - עד שהגבינה נמסה ומשחימה.
זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם פטריות ממולאות גבינה ואנטיספטי.