מתכונים קלים מתכונים צמחוניים עגבניות שרי מוקרמות בגבינה

עגבניות שרי מוקרמות בגבינה

מאת אסף כהן
עגבניות מוקרמות גבינה

עגבניות שרי מוקרמות בגבינה

על ידי 5 בנובמבר 2013

מנה ראשונה או כיבוד של עגבניות מוקרמות בתערובת גבינות - מנה מרשימה ביותר ומלא בטעמים וניחוחות. מתאימה כמנה ראשונה, תוספת לארוחה חלבית גדולה או ככיבוד בבופה לאירוח. עגבניות מוקרמות בגבינה זו מנה קלה ומהירה מאוד להכנה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את עגבניות השרי ומייבשים.
  • בעזרת סכין טובה פורסים כל עגבניה לחצי.
  • מגרדים את הגבינות על פומפיה גסה.
  • קוצצים את הכוסברה.
  • מערבבים את הגבינות עם הכוסברה.
  • מסדרים את חצאי העגבניות בתבנית ומפזרים את תערובת הגבינות על העגבניות.
  • מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות בגריל עליון ל7 דקות - עד שהגבינה נמסה ומשחימה.

זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם פטריות ממולאות גבינה ואנטיספטי.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: