סלט שבעת המינים

מאת דבי עיזר

סלט שבעת המינים

על ידי 16 בספטמבר 2012

סלט המורכב בשבעת המינים - מתאים להגשה בכל החגים - בעיקר בראש השנה ושלושת הרגלים.

 

  • זמן הכנה : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מבשלים את כוס החיטה עד למצב אל - דנטה (כלומר מבושלת אך לא רכה מאוד).
  • שוטפים את החיטה המבושלת ומסננים.
  • שמים את החיטה בקערה יפה.
  • קוצצים את הפטרוזיליה או הכוסברה קטן קטן ומוסיפים לחיטה.
  • מוסיפים לחיטה את גרעיני הרימון, התאנים והצימוקים.
  • מערבבים בקערה קטנה את רכז הרימונים, החומץ בן יין, הסילאן, מעט הלימון ואת שמן הזית.
  • מוסיפים לקערה, מוסיפים מלח ומערבבים.

זהו! מוכן. על מנת להשלים את שבעת המינים - מומלץ להגיש עם בירה קרה. אבל לא חייבים.

חג שמח!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: