4.3אלף 
הדפסה
סלט שבעת המינים
סלט המורכב בשבעת המינים - מתאים להגשה בכל החגים - בעיקר בראש השנה ושלושת הרגלים.
- זמן הכנה : 5 דקות
מרכיבים
- חיטה - כוס - להשרות לילה שלם
- גרעיני רימון - מחצי רימון
- תאנים - 2 - 3 חתוכות לרצועות
- צימוקים - מעט
- תרכיז רימונים - שתי כפות
- חומץ בן יין - שתי כפות
- סילאן - כף
- שמן זית כתית - כף
- לימון - מעט
- פטרוזיליה או כוסברה - שליש צרור
- מלח - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מבשלים את כוס החיטה עד למצב אל - דנטה (כלומר מבושלת אך לא רכה מאוד).
- שוטפים את החיטה המבושלת ומסננים.
- שמים את החיטה בקערה יפה.
- קוצצים את הפטרוזיליה או הכוסברה קטן קטן ומוסיפים לחיטה.
- מוסיפים לחיטה את גרעיני הרימון, התאנים והצימוקים.
- מערבבים בקערה קטנה את רכז הרימונים, החומץ בן יין, הסילאן, מעט הלימון ואת שמן הזית.
- מוסיפים לקערה, מוסיפים מלח ומערבבים.
זהו! מוכן. על מנת להשלים את שבעת המינים - מומלץ להגיש עם בירה קרה. אבל לא חייבים.
חג שמח!