4.6אלף 
הדפסה
סלט קינואה סלק
מחפשים סלט שהוא כמו ארוחה שלמה, או תוספת נהדרת לכל ארוחה? סלט קינואה עם סלק הוא סלט בריא, מרענן וגם נראה נפלא.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 50 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכניסים את הסלקים לסיר עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים עד שכשדוקרים את הסלק עם סכין - היא עוברת לצד שני בלי מאמץ.
- מוציאים את הסלקים מהמים, מחכים כמה דקות להתקררות ומקלפים אותם (הקליפה תרד בקלות).
- שוטפים היטב את הקינואה.
- מבשלים את הקינואה בשתי כוסות מים עם כפית מלח וכף שמן במשך 16 דקות (כמו שמבשלים אורז).
- מעבירים לקערת הגשה.
- מגרדים את הסלקים על הצד הקטן ביותר של הפומפיה.
- מוסיפים את הסלק המגורד לקינואה.
- מוסיפים את שמן הזית, הלימון, הבצל הירוק, הפטרוזיליה, החמוציות והצנוברים.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מערבבים יפה יפה.
זהו! מוכן.
הסלט נשמר נהדר כמה ימים במקרר.