4.1אלף
הדפסה
סלט קוסקוס
סלט קוסקוס עם ירקות קצוצים דק דק דק בתיבול עדין זה בדיוק מה שאתם צריכים כשאתם מחפשים ארוחה קלה ומהירה שתסגור לכם את הרעב. סלט קוסקוס הוא קל להכנה וטעים במיוחד.
- זמן הכנה : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכינים את הקוסקוס לפי טעמכם - אני אוהב אותו מתובל מאוד ולכן משתמש בציר עוף או בקר או שילוב של פפריקה, חוויג', מלח ופלפל שחור.
- קוצצים את העגבניות, המלפפון, הפלפל האדום והבצל דק דק דק. ממש דק. 2-3 מילימטר כל חתיכה. רצוי להשתמש בסלייסר עם להב מסתובבת להקל על תהליך החיתוך - כיוון שככל שהסלט יהיה חתוך דק יותר - הוא יהיה טעים יותר וכייפי יותר ולכן שווה להשקיע בחיתוך.
- שמים את כל הירקות הקצוצים בקערה.
- מחכים 3-4 דק' שהקוסקוס יתקרר לטמפ' החדר
- מוסיפים את שמן הזית, הלימון המלח והפלפל ומערבבים.
- מוסיפים את הקוסקוס - כף בכל פעם ומערבבים. כדי שיתערבב באופן אחיד ולא יווצרו גושים.
- מפזרים מעל קצת כוסברה קצוצה.
זהו! מוכן!
מומלץ לשים לשעה - שעתיים במקרר ולהגיש קר. הרבה יותר טעים!