4.6אלף 
הדפסה
סלט קולסלאו – סלט כרוב וגזר
סלט קולסלואו הוא סלט כרוב וגזר קלאסי, עם מיונז ותיבול מתקתק, הוא טעים מאוד וקל מאוד להכנה. סלט קולסלאו מומלץ להכין כמה שעות מראש ולהושיב אותו יפה במקרר למספר שעות בשביל שהרוטב יחדור לכרוב והגזר ויאחד את הכל לסלט כרוב וגזר טעים במיוחד.
- זמן הכנה : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- כרוב - רבע ראש
- גזר - 2 גדולים
- מיונז - 3 כפות
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- סוכר - כף
- חומץ בן יין לבן - כף
- אופציה לשדרוג לאמיצים
- רוטב סרירצ'ה - חצי כפית
הוראות הכנה
- קוצצים את הכרוב.
- מגרדים את הגזר על פומפיה גסה.
- מערבבים את חומרי הרוטב היטב.
- מערבבים את הרוטב עם הכרוב והגזר.
- מכסים בניילון נצמד - ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. בזמן הזה הרוטב יפתח ויתעבה.
זהו! מוכן!