מתכונים קלים מתכונים צמחוניים סלט קולסלאו – סלט כרוב וגזר

סלט קולסלאו – סלט כרוב וגזר

מאת אסף כהן
סלט קולסלאו - סלט כרוב וגזר

סלט קולסלאו – סלט כרוב וגזר

על ידי 22 בינואר 2014

סלט קולסלואו הוא סלט כרוב וגזר קלאסי, עם מיונז ותיבול מתקתק, הוא טעים מאוד וקל מאוד להכנה. סלט קולסלאו מומלץ להכין כמה שעות מראש ולהושיב אותו יפה במקרר למספר שעות בשביל שהרוטב יחדור לכרוב והגזר ויאחד את הכל לסלט כרוב וגזר טעים במיוחד.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הכרוב.
  • מגרדים את הגזר על פומפיה גסה.
  • מערבבים את חומרי הרוטב היטב.
  • מערבבים את הרוטב עם הכרוב והגזר.
  • מכסים בניילון נצמד - ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות. בזמן הזה הרוטב יפתח ויתעבה.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: