סלט עלי תרד

מאת אסף כהן
סלט עלי תרד

סלט עלי תרד

על ידי 24 בפברואר 2015

עלי תרד טריים הם בשרניים יותר מעלי חסה, עשירים יותר בטעם ובריאים הרבה יותר - ולכן אידיאליים לסלט. סלט עלי תרד מהיר, טעים ובריא שמכינים תוך רגע ומשמש כתוספת מעולה לכל ארוחה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • עושים ערימה מסודרת מעלי התרד, חותכים להם את הזנב וזורקים אותו.
  • את שאר עלי התרד קורעים בידיים ל3-4 חתיכות ושמים בקערה.
  • חותכים את עגבניות השרי לרבעים (רוצים לעשות זאת במהירות? לחצו כאן) ומוסיפים לקערה.
  • מגרדים את הגזר על פומפיה גסה ומוסיפים לקערה.
  • קוצצים את הבצל קטן קטן ומוסיפים לקערה
  • מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים בעדינות.
  • אם רוצים - מפזרים מעל גבינת פטה וקרוטונים ומגישים.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: