7.3אלף
הדפסה
סלט עלי תרד
עלי תרד טריים הם בשרניים יותר מעלי חסה, עשירים יותר בטעם ובריאים הרבה יותר - ולכן אידיאליים לסלט. סלט עלי תרד מהיר, טעים ובריא שמכינים תוך רגע ומשמש כתוספת מעולה לכל ארוחה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- לסלט
- עלי תרד - טריים 3-4 חופנים
- עגבניות שרי - 10
- גזר - 1
- בצל סגול - אחד קטן
- גבינה פטה - אם רוצים
- קרוטונים - אם רוצים
- לרוטב
- שמן זית - 2 כפות
- מיץ לימון - כף וחצי
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- עושים ערימה מסודרת מעלי התרד, חותכים להם את הזנב וזורקים אותו.
- את שאר עלי התרד קורעים בידיים ל3-4 חתיכות ושמים בקערה.
- חותכים את עגבניות השרי לרבעים (רוצים לעשות זאת במהירות? לחצו כאן) ומוסיפים לקערה.
- מגרדים את הגזר על פומפיה גסה ומוסיפים לקערה.
- קוצצים את הבצל קטן קטן ומוסיפים לקערה
- מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים בעדינות.
- אם רוצים - מפזרים מעל גבינת פטה וקרוטונים ומגישים.
זהו! מוכן!