4אלף 
הדפסה
סלט סלק חמצמץ
סלט סלק עם מיץ לימון ופטרוזיליה - מאוד מאוד טעים, עשיר וכמובן מוסיף צבע לכל ארוחה. מושלם למי שמחפש איך לשדרג את הסלק שלו בראש השנה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- שמים במעבד מזון את סכין הפומפיה הגסה - וגורסים לסלק את הצורה. (מי שאין לו מעבד מזון - שיגרור בפומפיה ידנית - קצת יותר מלכלך)
- מעבירים לקערה. מוציאים את החלקים שלא נגרסו - ומכסחים אותם לרצועות דקות עם סכין (אפשר גם פשוט להוציא לנשנש).
- קוצצים את הפטרוזיליה ומוציאים את הגבעולים.
- מוסיפים את הפטרוזיליה לסלק.
- מוסיפים את שאר המרכיבים.
- מערבבים היטב. סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים שכל הטעמים יספגו.
זהו! מוכן!