סלט סלק חמצמץ

מאת אסף כהן
סלט סלק חמצמץ

סלט סלק חמצמץ

על ידי 20 באוגוסט 2013

סלט סלק עם מיץ לימון ופטרוזיליה - מאוד מאוד טעים, עשיר וכמובן מוסיף צבע לכל ארוחה. מושלם למי שמחפש איך לשדרג את הסלק שלו בראש השנה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים במעבד מזון את סכין הפומפיה הגסה - וגורסים לסלק את הצורה. (מי שאין לו מעבד מזון - שיגרור בפומפיה ידנית - קצת יותר מלכלך)
  • מעבירים לקערה. מוציאים את החלקים שלא נגרסו - ומכסחים אותם לרצועות דקות עם סכין (אפשר גם פשוט להוציא לנשנש).
  • קוצצים את הפטרוזיליה ומוציאים את הגבעולים.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה לסלק.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים.
  • מערבבים היטב. סוגרים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים שכל הטעמים יספגו.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: