4.2אלף
הדפסה
סלט טבולה משודרג
אוהבים טבולה? זה הזמן לשדרג אותו. סלט טבולה זה סלט עלים ים תיכוני על בסיס בורגול שמוסיף חיים לכל ארוחה ולכל אירוע. הוא קל להכנה וטעים מאוד. כאן אני מציע סלט טבולה ששודרג עם חמוציות, אגוזי מלך וגרעיני דלעת שמוסיפים פריכות וטעמים נהדרים לסלט הטבולה הרגיל.
- זמן הכנה : 30 דקות
מרכיבים
- בורגול - חצי כוס
- כוסברה - חבילה
- פטרוזיליה - חבילה
- עגבניות שרי - רבע קילו (חצי חבילה)
- גרעיני דלעת מפוצחים - 3 כפות
- אגוזי מלך - שליש כוס שבורים גס
- חמוציות - חצי כוס
- מיץ לימון - מחצי לימון
- שמן זית - שמינית כוס
- שום כתוש - שן אחת
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
הוראות הכנה
- משרים את הבורגול במים לחצי שעה.
- קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה קטן קטן קטן.
- מחממים מחבת יבשה וקולים עליה את הגרעינים והאגוזים 2-3 דקות עד שהם מתחילים להשחים.
- מסננים ומייבשים את הבורגול.
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים הכל.
- מחכים חצי שעה לפני ההגשה על מנת לתת לטעמים להספג.
זהו! מוכן!