14.2אלף
הדפסה
סירניקי – לביבות גבינה מתוקות רוסיות
לביבות גבינה מתוקות רכות ונימוחות שפשוט תענוג לאכול. הלביבות עדינות, קלות להכנה - ואם מוסיפים קצת פירות יער או צימוקים בכלל מקבלים מעדן. לביבות גבינה רוסיות מתוקות וטעימות שלא ישארו יותר מחצי דקה על הצלחת...
- זמן הכנה : 2 דקות
- זמן בישול : 8 דקות
מרכיבים
- גבינה טוב טעם - 500 גרם (2 חבילות) או גבינת כנען
- ביצים - 2
- קמח - 4 כפות גדושות
- סוכר - 6 כפות גדושות
- תמצית וניל - חצי כפית
- מלח - קורט
- שמן קנולה - לטיגון
- תוספות אפשריות לתערובת
- צימוקים - לפי הטעם
- חמוציות - לפי הטעם
- פירות יער - לפי הטעם
הוראות הכנה
-
מערבבים היטב את כל החומרים פרט לשמן עד לקבלת תערובת דביקה ורכה מאוד. (אם תערובת דביקה מידי מוסיפים עוד כף קמח אבל לא יותר כדי לא לפגוע במרקם העדין של הלביבות)
- מחממים שכבת שמן במחבת.
- לוקחים מהתערובת בעזרת כף ומורידים למחבת בעזרת כף נוספת ומשטיחים מעט (מומלץ לשמן מעט את הכפות)
- מטגנים 3-4 דקות והופכים בזהירות (הלביבות עדינות מאוד).
- מטגנים עוד דקה שתיים מהצד השני ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!