מיני הום פרייז

מאת אסף כהן
מיני הומפרייז

מיני הום פרייז

על ידי 27 ביולי 2016

מיני הום פרייז זו דרך כייפית וטעימה להגיש תפוחי אדמה למרכז השולחן. תפוחי האדמה קצוצים דק, מטוגנים בחמאה עם בצל ופרוסות שום ועטופים בצ'ילי מתוק. מיני הום פרייז קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה.
  • חותכים את תפוחי האדמה לקובית בגודל חצי ס"מ.
  • קוצצים את הבצל קטן קטן.
  • פורסים את שיני השום דק דק דק. מי שמתעצל יכול להשתמש בכתוש. אבל עם פרוסות זה הרבה יותר טעים.
  • ממיסים את החמאה במחבת (מומלץ להוסיף טיפה שמן זית כדי שהחמאה לא תשרף).
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להשחים מעט.
  • מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב על אש בינונית - חזקה 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את הצ'ילי המתוק, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 3 דקות על אש חזקה.

זהו! מוכן!

אפשר לפזר קצת שומשום או כוסברה קצוצה.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: