3.7אלף
הדפסה
מאפינס תירס בלקאניים
מאפינס מלוחים עשויים קמח תירס - מפוצצים בגבינות טובות, עשבי תיבול טריים ועגבניות מיובשות - תענוג לחיך. מיועד לארוחות חגיגיות - כמנות אישיות. או כארוחה קלילה אחרי יום עמוס. טעים טעים טעים - וכל כך פשוט להכנה... מה צריך יותר מזה?
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 20 דקות
מרכיבים
- קמח תירס - כוס
- קמח לבן - כוס (אפשר גם קמח מלא)
- אבקת אפייה - 2 כפיות
- מלח - כף
- סוכר - כף
- עלי נענע - 5
- עלי בזיליקום - 5
- אורגנו טרי
- גבינה מלוחה - 50 גרם (בולגרית או פטה)
- גבינה צפתית - 50 גרם
- עגבניות מיובשות - מושרות בשמן זית, שום וטימין
- ביצים - 2
- שמנת חמוצה - חצי מיכל
- שמן קנולה - רבע כוס
- חלב - חצי כוס
- מים - חצי כוס
- תוספות אופציונליות
- אגוזי מלך - קצוצים
- גבינת קרם שמנת - 5% עם זיתים
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה אחת.
- מערבבים את הגבינות, השמן, הביצים והחלב עם עשבי התיבול והעגבניות המיובשות בקערה שניה.
- מאחדים את 2 הקערות.
- מוזגים לתבנית שקעית משומנת קלות (עם ספרי שמן).
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות.
זהו! מוכן!
זה טעים שאין לתאר!