מתכונים קלים מתכונים צמחוניים מאפינס תירס בלקאניים

מאפינס תירס בלקאניים

מאת יעל נתן-גולדשטיין
מאפינס תירס בלקאניים

מאפינס תירס בלקאניים

על ידי 3 במאי 2013

מאפינס מלוחים עשויים קמח תירס - מפוצצים בגבינות טובות, עשבי תיבול טריים ועגבניות מיובשות - תענוג לחיך. מיועד לארוחות חגיגיות - כמנות אישיות. או כארוחה קלילה אחרי יום עמוס. טעים טעים טעים - וכל כך פשוט להכנה... מה צריך יותר מזה?

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה אחת.
  • מערבבים את הגבינות, השמן, הביצים והחלב עם עשבי התיבול והעגבניות המיובשות בקערה שניה.
  • מאחדים את 2 הקערות.
  • מוזגים לתבנית שקעית משומנת קלות (עם ספרי שמן).
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דקות.

זהו! מוכן!

זה טעים שאין לתאר!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: