4.8אלף
הדפסה
לו מיין – נודלס סיני חריף
לו מיין זו מנת נודלס פיקנטית סינית מסורתית עם ירקות שאפשר להכין בקלות ובמהירות - והטעם נהדר. הירקות מוקפצים רק עד להתרככות, הרוטב מעט פיקנטי ומעט מתקתק ויחד עם הנודלס - מקבלים מנה טעימה, צבעונית ויפה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה - ומסננים היטב מהמים.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה ושמים בצד.
- פורסים את הפלפל לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- חותכים את הגזר לרצועות בעובי חצי ס"מ.
- חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- שוטפים את עלי התרד וחותכים להם עת הזנבות.
- מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ושטוח (או מחבת גדולה).
- כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים 20 שניות.
- מוסיפים מיד את הפלפלים, הגזר והפטריות ומטגנים תוך ערבוב 3-4 דקות.
- מוסיפים את התרד ומבשלים עוד 2 דקות עד שכל התרד קמל ומתכווצ'ץ'.
- מוסיפים את הרוטב (מומלץ להעזר בלקקן שכל הרוטב יכנס).
- מוסיפים את הנודלס ומערבבים טוב טוב עד שהכל מצופה רוטב.
זהו! מוכן!
מגישים חם עם צ'ופסטיקס.